Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Dårlig hjælp

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
Du skal vide at, hvis du har gjort det bedste du kan, så kan du ikke gøre det bedere. Husk at karakterer kun er et øjebliksbillede, af en opgave du har lavet. Og at en “dårlig” karakter ikke definere hverken dig som person, eller din fremtid.
Derudover synes jeg du skal spørge læreren om, hvad du kan gøre bedre eller anderledes. Det kan hjælpe på din fremtidige opgaver, hvis du ved hvad og hvordan du skal gøre tingene, alt efter hvilken opgave det er.

  • J, Pige, 18 år

Du skal ikke tænke så meget over hvad lærer sige men mere om du gør dit bedste for hvis du følger du har gjort dit bedste så kan du jo heller ikke gøre andet

Og lige et råd ikke tænkt at du få 12 hele tiden for så ville din hjerne automatisk reagerer negativt tænkt jeg er okay med et 4 eller 02 og de hjernen vil tænkt nå du så for f.esk 7 at den ville giv dig et slags boost

Anyways ved ikke om du kan bruge det her hehe:)

  • ..., Dreng, 17 år

Darn it, hvor er det nederen! Jeg har dog erfaring på dette punkt, så tag noter:

1. Find sammen med folk, der er gode i faget til gruppearbejde (jeg gør det hele tiden, det virker) det får automatisk din karakter op og du lærer fra deres adfærd og hvad de gør forskelligt fra dig.
2. Prøv at virke så investeret i undervisningen som muligt (nik med hovedet, når læreren siger noget, ræk hånden op ofte, selvom du MÅSKE er en SMULE usikker osv.)
3. Lav dine lektier til tiden (hvis du allerede gør det, ved jeg VIRKELIG IKKE hvad der er galt med din lærer…)

Det burde få dig MINIMUM op på 07

Ellers, så tal med dine forældre om det der hjemme eller til skolehjemsamtaler.
(Håber det hjalp dig) hæld og Lykke!
Heldigvis er Danmark et lille land og vi lægger ikke kun vægt på karaktererne som i fx USA men også på folks kvaliteter og liv uden for skolen når vi søger job.

  • Anonym, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat