Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skal man tag gymnasie vejen?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej!

Jeg forstår godt hvorfor du er endt på gym, men det lyder virkelig som om det ikke er det rigtige for dig. Hvis jeg var dig ville jeg tale med min studievejleder. De vil helt sikkert kunne hjælpe dig med hvad du kan gøre. Ofte har studievejledere på gym mere kendskab til de videregående uddannelser, men de vil nok kunne henvise dig til nogen som kan hjælpe med at finde en anden ungdomsuddannelse.

Det er godt at du har det godt med det sociale, for så bliver tiden inden du finder ud af hvad der skal ske ikke helt uudholdelig.

Håber mit svar kunne hjælpe :))

  • Anonym, Pige, 17 år

Hej du!

Hvis du gerne vil skifte mening eller lignende, tror jeg godt du kan skifte uddannelse inden for det næste halve år, men det er nok bedst du starter med at tale med din studievejleder først😁

Kærlig hilsen: Mig som håber det bedste for dig.

  • Mig, Pige, 18 år

De store forskel på stx og hf er
Hf varer kun 2 år
Hf skal du op til eksamen i alle fag til gengæld har du ikke standpunkt karakterer ligesom på stx så det eneste der virkelig tæller er eksamen alt andet er bare træning

  • HF-elev, Dreng, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat