Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

en dreng

der er en dreng i min klasse

og han er ikke sød

han driller mig

vad skal jeg gøre

Dreng, 9 år
Svar fra andre

Børn

Ik tag det personligt. Det typisk drengen der har det værst. Du burde ik tag dig af ord, det kan godt gøre ondt men det vigtigt at ignorere dem. Det kommer mand langt i livet med 😀
KH en tilfældig dreng

  • Tilfældig Dreng, Dreng, 13 år

Det lyder som om, at der er en dreng i din klasse, der driller dig. Det kan være svært at håndtere, når nogen driller en, især hvis man føler sig ked af det eller usikker. En ting, du kan gøre, er at tale med en lærer eller skoleleder om det, så de kan hjælpe dig med at finde en løsning. Det kan også være en god idé at forsøge at ignorere drengen, hvis han driller dig, da det kan være svært for ham at fortsætte, hvis han ikke får nogen reaktion fra dig. Det er også vigtigt at huske på, at det ikke er din skyld, at drengen driller dig, og at du ikke skal tage det personligt. Du er en fantastisk person, og du fortjener at blive behandlet med respekt og omsorg.

  • 1887, Vaskemaskine, 17 år

ik tage det personligt

  • Anonym, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat