Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Beskeder delt uden tilladelse

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

At gå til lære er en rigtig god ide for din lærer kan stoppe det og sige at det hele hvar falskt. Jeg vil vis jeg var dig finde nogle andre at være sammen med og høre om de kunne finde på det samme.

  • Hjælp andre, 13 år

Hej pige på 14 år.

Jeg synes, at det ville være en god idé at få en lærer bragt ind i dette. Jeg tror ikke, at det ville virke som anonymt, da klassen nok vil kunne regne ud, at det er dig, da det skete for dig.

Men det skal ikke tage modet fra dig!

Det er stadig vigtigt, at de får at vide, at det ikke er i orden at gøre sådan noget. Det er ydmygende og nærmest krænkende.

Håber du kunne bruge svaret.

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat