Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bange for at være barnlig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 11. Du skal begynde, at gå med make up når DU er klar. Og synes bare du skal være dig selv! Og du er selvfølig ikke en nørd😊
Kh *****

  • Du er dig!, Pige, 10 år

Du skal kun gå med makeup hvis du vil. Desuden er det meget forskelligt fra klasse til klasse hvor lang man er kommet. Min klasse snakker og om drenge men ingen bruger makeup. Fx. da jeg gik i tredje brugte ingen parfume men vires parallelklasse brugte massere.
Kh😊😊😊😊😊

  • Pige i 6 klasse, Pige, 12 år

Hej pige på 11. Jeg har stået i præcis samme situation. Men der er EN ting du skal huske på. DU er stadig et barn! du har ikke travlt med at blive voksen som dine klassekammerater eller veninder, NYD din barndom så længe du har den, du skal heller ikke tænke på hvad andre siger. Hvis du har veninder, så burde de elske dig som du er, du skal slet ikke være bange for at være for ”Barnlig” jeg blev voksen for hurtigt, og ville ønske jeg kunne ændre min barndom så jeg kunne opleve at være din alder igen hvor man slet ikke skulle tænke på noget. HUSK det kun er dig som bestemmer hvad du vil, du skal ikke ændre dig for at passe ind, du er den som du er af en grund.

  • -, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat