Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

bange for at række hånden op

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Da jeg var mindre var jeg også lidt bange for at række hånden op, men da jeg startede i 8. Klasse begyndte jeg ligepludselig at række hånden meget mere op. Din lære siger at i får bedre karakter hvis i rækker hånden op, det er rigtigt. Du kan sagtens stiger en karakter op ved bare at række hånden op.

Du skal slet ik være bange for at række hånden op. Hvis du siger noget forkert, gør det ikke noget. Man lære nemlig af sine fejl.
Prøv at tænk, at hvis en af dine klassekammerater svare forkert på et spørgsmål, ville du så grine og tænke at han/hun er dum… nej. Så bare spring ud i det du kan godt💪

  • Anonym, Pige, 15 år

Hej

Bare rolig med det der uddannelses parathedvudering, det betyder nemlig ikke særligt meget om man rækker hånden op der. Men hvor det betyder noget er de mundtlige karektere, og dem har man et par stykker af.

Jeg syntes en dag du bare skal sige Fuck it, og række hånden op, så ender du med at se hvor ikke slemt det er, folk griner ikke hvis du svarer forkert, og folk tænker generelt ikke om du svare forkert, så du kan bare tage den helt med ro.

Held og lykke

  • Sch, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat