Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bad i idræt

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er helt normalt at have de tanker. Du kan måske fortælle det til din mor og så kan hun snakke med din idrætslærer. Eller du kan spørge nogle af de andre piger fra klassen om de har det på samme og hvis de har kan i gå i samlet flok fortælle det.
Mvh anonympige

  • Anonympige, 12 år

Hej, jeg havde præcis den samme problem som dig, da jeg var på din alder. Jeg syntes, at det var meget grænseoverskridende, og derfor snakkede jeg med mine forældre. Min mor snakkede med mine idrætslærere, og de gav mig lov til at gå i bad 10 min før de andre.

  • Anonym, Pige, 16 år

Hej! tro mig, jeg fik det ligesom dig hver gang jeg vidste vi skulle have idræt, da jeg var 12-13 år. Men derefter begyndte alle at få mens osv, og i et helt år var der ikke en eneste der badede. Vi fik aldrig skældud over det og siden det var sidst på dagen skyndte alle sig bare at gå. Desuden var der mange der havde det ubehageligt, så vi lettede stemningen ved altid at have en højtaler med musik med derind og i december havde vi pebernødder osv og nogengange var der massagetog. Det var grænseoverskridende først, men nu ville jeg ikke være bange for at gøre det igen. Huske at alle lun tænker på sig selv derinde

  • Bdbdjd, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat