Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

BAD EFTER IDRÆT

hej jeg er en pige på 13.

alle pigerne går ikke i bad efter idræt,

fordi vi ikke gider.

vi gør vores håndklæder våde

sådan vores forældre tror at vi har været i bad,

nogle gange gør vi også vores hår vådt.

er det okay?

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Synes faktisk det er en lidt dårlig ide ikke at gå i bad. Fordi man selvfølgelig lugter resten af dagen og det er lidt ulækkert. Og så er det også bare godt at se de andre nøgne så man ikke tror at alle ser ud som de gør på insta.

  • Anonym, Dreng, 15 år

Tror det kommer lidt an på hvordan man har det i klassen. Vi er fx ikke ret mange piger i klassen og vi kommer rigtig godt ud af det alle sammen. Det betyder også at vi ikke har noget imod at bade alle sammen efter idræt. Faktisk hygger vi supermeget under bruseren og vores lærer må tit skynde på os for at få os ud og til næste time. Jeg synes vi bliver tættere veninder af og se hinanden nøgne en gang om ugen så alle ved hvordan hinandens private dele ser ud. Men hvis jeg ikke havde det godt med de andre piger ku det sagtens være jeg ville snyde mig fra bad (det kan man nemt).

  • TS, Pige, 14 år

Jeg synes det er en lidt dårlig ide at man ikke går i bad efter idræt for så lugter man nemlig af sved og ja det er så ikke så rart og det er også vildt klamt. Så jeg vil altså andefalde at dig og de andre piger i din klasse altså skal gå i bad efter idræt

  • Anonym, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat