Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Angstanfald i skolen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej X.

Jeg har selv haft en periode med angstanfald, det er aldrig sjovt, det er virkeligt ubehageligt. Jeg ville anbefale dig at snakke med en voksen om det, fordi det kan ingen gå med selv, og det skal ingen gå med selv.

En idé er, at jeg synes, det ville være nærmest, hvis det at du har angstanfald end imellem bare var en ting folk omkring dig ved, fordi ellers vil du lige netop blive overvældet af alle mulige ubehagelige spørgsmål, hvis nogen ser det som ikke ved at du har dine anfald.

Husk virkelig at det ikke er en skam at have angstanfald, alle har deres problemer, og faktisk er det slet ikke så unormalt at have angst.

Hel og lykke med det hele

De kærligste hilsner fra N#

  • N#, Pige, 17 år

det er på ingen måde noget du skal være bange for. jeg har selv haft angst i mange år, og var selv super bange for, at folk ville behandle mig anderledes. hvis de gør det, så siger du simpelhen bare, at det gider du ikke.

  • Anonym

Har selv angst… Måske du skulle snakke med dine forældre. Håber virkelig at du er ok.
Eventuelt, snank med en psykolog!

Alt godt til dig!

  • sofia, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat