Brev

Andre, som har det på samme måde?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg kender det godt. Jeg går selv i 8. klasse, men åhhh hvor har vi bare mange lektier for hele tiden.

Noget jeg selv har gjort er at inden jeg starter på lektierne, så går jeg en lille tur. Det hjælper ligesom tankerne i gang, du kan også bare lige åbne vinduet eller gå ud i din have (hvis du har sådan en😀)

Bogen gange sidder man også bare “fast” i en opgave, hvor man ikke kan komme videre. Så prøv at læg den til side, og tag en mundfuld frisk luft.

Det har hjulpet på mig
Held og lykke 😉

  • Rosa, Pige, 14 år

Hej, nu er der jo heldigvis en lille slags ferie (selvom der er lektier ughh), men bare blev ved, du er jo snart ude af 9ende, og så kan du fx starte på gym og lære ting du interessere dig for, eller have sjov på en efterskole eller noget

  • K, Pige, 13 år

Jeg går i 9. nu, men mit 8. Klasses år var et helvede! Det var lektier fra jeg kom hjem fra skole til jeg gik i seng. Min fritid forsvandt totalt. Men en god ide er at forsøg at lave så mange lektier som overhovedet muligt i weekenderne. Det hjalp mig.

  • Helpness, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat