Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Anderledes

Hej.

Jeg er en drenge pige.

og jeg interessere mig for andre ting end pigerne i min klasse.

og de andre piger elsker at danse men det gør jeg ikke.

hvad skal jeg gøre

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hej jeg er også anderledes og det gør mig da også kedafdet noglegange men jeg kan jo ikke ændre noget ved mig selv så jeg må bare få det bedste ud af det . Pigerne i min klasse kan også lide at danse men jeg er heller ikke sernig glad for at danse mit råd er at hvis du gerne vil være mere sammen med pigerne fra din klasse kunne du prøve at forslå andre lege og aktiviteter som fx limbo

  • 😊, Pige, 13 år

hej jeg kender det godt det med at føle sig anderledes jeg hader også at danse og sådan noget der ligner det men husk på alle mennesker er forskellige nogle kan godt lide fodbold andre håndbold men mit råd til dig er at finde et emne der interesser dig og bare gør det i stedet for at bekymrer dig i hvad andre tænker håber du kunne bruge mit råd.

  • hilsen den 12 årige pige, Pige, 12 år

Hej pige på 11 år.
Jeg har selv prøvet at føle mig anderledes. Jeg går ikke som sådan op i mode, smykker, drenge osv, som de andre piger gør. jeg prøver bare og være mig.
Det er helt okay at man ikke kan lide de ting som de andre kan, vi alle er forskellige.
Jeg var også selv en dreng pige, som du kalder det, da jeg var yngre, men det er skiftet, for nu kan jeg både tale med drenge OG piger. Tror bare du skal tænke positivt omkring det, hvis det giver mening. Og hvad så hvis man ikke lige kan lide de samme ting som de andre piger kan, man kan jo stadig være sammen med dem:)

Gør det der gør dig glad
_____________________________

Håber du kunne bruge mit svar til noget

  • Stormy, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat