Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Alle har glemt mig..

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Prøv at inviterer en med hjem efter skole så i kun er to. Du kan også starte til noget i fritiden, hvor der ikke er nogen fra din klasse.

  • pigerne, Pige, 12 år

jeg har følsen af at alle ikke kan se mig men så det jeg også prøve det i er ikke det inste

  • gskoler.dk, Pige, 12 år

Hej med dig.
Jeg er en pige, dog et par år ældre. jeg ved fuldstændig hvordan du har det for jeg står i samme situartion selv. Mig og min kæreste har nu været sammen i godt 8 måneder. Jeg har dsv kommet til at priotere ham frem for mine veninder. inden jeg og ham blev kæreste havde jeg veninder overalt omkring mig. lit liv var godt og jeg manglede ik noget. men nu alt ændret. jeg har faktisk kun en veninde tilbage og hende og jeg er ikke sådan vildt gode veninder. det kan være vildt hårdt at stå og føle sig alene. Nu ved jeg ikke hvor slemt du har det men jeg har kun et råd til dig. For guds skyld gør noget ved det. inviter en veninde over. få snakket og hygget jer. hvis du bliver ved med at trække det fordi du er bange bliver alting værrer. jeg står selv i en situartion hvor det er forsent at gøre noget. mine veninder siger ikke længere hej når de møder mig på gangen i skolen. Det er utrolig hårdt og veninderne er meget vigtigere end man lige går og tror.

  • 14 pige som har oplevet det samme, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat