Gratis

anonymt

24/7

Brev

Anonym

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære pige på 12, jeg forstår godt at denne situation du er i er meget stressende. Har selv været i den et par gange, mit råd er at du bliver sammen med ham og ser om du ikke får følelser for ham igen, hvis ikke syntes jeg bare du skal sige det som det er
Håber dette kunne hjælpe ❤️

  • Vig, Dreng, 14 år

Hej søde… hvis du ikke har følelser for ham mere tror jeg det er bedst du siger det du kan bare lige trække ham til siden og så sige: hør du er en virkelig sød og fantastisk dreng men jeg føler at jeg bare vil være venner jeg vil virkelig gerne stadig hænge ud med dig og såden men jeg ser os ikke som kærester mere det håber jeg du forstår. Jeg håber mit svar kan hjælpe dig med at komme videre og ikke være så bange mere knus fra mig❤️😍🥰

  • Mig❤️, Pige, 13 år

Hold det til hvad det er og gejl langsomt ned til i jo egentlig bare opfører jer som venner

  • Mig, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat