Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Alder

Hej børne telefonen.

Jeg syntes det er irreterende

at jeg er den yngste i min klasse.

Bare fordi jeg startede 1 år før.

Og mange siger jeg er den mindste.

og det er jeg ikke.

Skal jeg sige det eller lade være?

Hvis jeg siger det så bliver det pinligt.

Hvad skal jeg vælge?

kh pigen på 8 fra 3. klasse.

Pige, 8 år
Svar fra andre

Børn

Halløj Pige 8 år. Jeg synes ikke du skal gå op i hvor gammel du er. Det har jeg selv gjort, alle i min klasse er 13 eller 14 år og jeg er kun 12. Jeg synes bare du skal prøve at få nogle venner og så ikke gå så meget op i det. Håber det hjælper. Kh Den der prøver at hjælpe.

  • Den der prøver at hjælpe, Dreng, 12 år

Hej pige på 8,
Det gør ikke så meget at være den yngste, jeg var kun 7 år gammel i 3.klasse, det skal nok gå. Du skal bare tænke at selv om du er yngre end de andre er du stadig ligeså klog.
Kh,
M

  • M, Pige, 14 år

Hejsa pige på 8 år🫶
Du er så sej at du skriver herind for at få lidt hjælp!!
I folkeskolen gik jeg aldrig op i alder, men da jeg kom i gymnasiet gik man lige pludseligt meget op i det. Det er meget forskelligt om man går op i det eller ej. Du er ligeså klog som de andre der er ældre. Det er sgu sejt, det bliver jeg nødt til at sige💪

Dem som siger det med at du er den mindste kunne du bare sige til “men jeg er ligeså klog som dig”, det ville være et super fint svar.

Hvis du ikke helt har lyst til det af den ene eller anden grund kunne du tage fat i din lærer og fortælle om det de siger, så er jeg sikker på at din lærer vil hjælpe dig med at sige fra, det skal du slet ikke være bange for.

Alt held og lykke🫶

  • Anonym, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat