Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

8. Klasse

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige 14 år

Der er mange især piger, som også har det svært ved at fremlægge. Du kan eventuelt snakke med læreren omkring dine overvejelser, eller spørger om det er muligt kun at fremlægge foran personen.

Det er også en god idé altid at være forberedt, så man har styr på tingene. Du kan også prøve nogle forskellige ting her sidst i sommerferien fx på at lave en fremlæggelse med talekort, eller have nogle slides med stikord og se hvad der fungere bedst.

Håber det hjalp<3

  • Anonym, Pige, 16 år

Hej Pige på 14,
Jeg har også været utrolig bange for at fremlægge. Men det hjælper for mig at øve min del af fremlæggelsen om og om igen, indtil at jeg kan den udenad. På den måde ved jeg at jeg ikke læser højt eller gentager mig selv. Jeg plejer også altid at forstille mig at der ikke er nogen i klassen men at jeg bare fremlægger foran mit spejlbillede. Noget andet jeg tit gør før en fremlæggelse er at dufte til en beroligende olie. Jeg kan også finde på at sidde på min plads og tag nogen dybe vejrtrækninger indtil at jeg er rolig.
Jeg håber at du kan bruge det til noget og at du får det bedre med at fremlægge.

PS: du skal ikke være flov over panikanfald det er noget som de fleste gennemgår på et tidspunkt i deres liv.

  • Jeg håber at det hjælper, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat