Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Passiv-agressiv?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du er ikke den eneste der har det sådan jeg bliver også slev kaldt passiv-aggressiv men selvom om folk de siger de er bange for dig så skal du ikke være bange for de frygter dig forevigt det skal nok gå over de skal bare vende sig til du er som du er, nogen gange kan det også være godt at være passiv-aggressiv, men husk du er perfekt som du er:3

  • Anonym, Pige, 13 år

Jeg ville prøve at lægge mærke til min tone. Om det måske er fordi man svarer folk hårdt eller i en måske lidt nedladende tone. Men ellers tror jeg altså du er fin. Bare det at du tænker over det viser du en mega sød person. Tag det som det kommer ❤️

  • Liv, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat