Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

7. Klasse?!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej.
jeg stod i samme situation som dig for nogle uger siden, jeg ved præcis hvordan du har det. vi har dog fået klasserne at vide nu.
hvis du prøver at tænke på noget positivt ved det hele (selvom det kan være svært), så bliver det hurtigt meget nemmere.
vær dig selv og ingen andre.
dig og dine tætte venner kan sagtens holde kontakten, hvis i virkelig vil. det kan alle, derfor tænker jeg heller ikke det bliver et problem.
jeg er selv blevet splittet op i min vennegruppe, og følte at jeg nu mister to helt vildt gode veninder, men jeg har indset, at hvis vi vil, så kan vi sagtens fortsætte vores venskab.
der er ikke nogen grund til at være bange, tag det som det kommer.
et citat jeg tit tænker på: “hvis du tænker for meget over noget, oplever du det bare 2 gange” – altså fordi du tænker så meget over det.
alt muligt held og lykke til dig, jeg tror på dig. <3

  • anonym, Pige, 12 år

Hej!

Jeg fik selv en ny klasse da jeg startede i 7, og jeg kan også huske at jeg var meget nervøs. Det der hjalp mig mest i den tid var at tænke over at lærene jo kender deres elever godt, og de nok højest sandsynligt ikke ville sætte dig i en klasse hvor du ikke har nogen at snakke med. En anden ting som måske kan hjælpe er at tale med nogen om det. Det kan f.eks. være en god ven eller venninde som du stoler på, men det kan også være dine forældre. Når du snakker med tænker jeg at de kan berolige dig, fordi de kender dig godt.

Jeg håber jeg kunne hjælpe, og krydser fingre for at du kommer i en god klasse.

  • Pigen på 16, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat