Brev

Bange for at få tæv i sneen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

jeg blev også en gang valgt som offer og det var ikke rart. men det bedste er at fortælle det til sine forældre og spørge om man kan være hjemme mens der er sne
håber det hjælper

  • Isa, 16 år

Kære dreng på 13 år,

Du fortæller at du er bange for at blive en af ofrene på fodboldbanen nu hvor der er kommet sne. Du er blevet uvenner med nogen af de lidt voldsomme elever, og du er derfor bekymret. Rigtigt forstået?

Det må ikke være sjovt at have det som du har det. At gå rundt med den frygt. Jeg kan selv huske fra da jeg var lille hvor stor en frygt jeg havde når der kom sne, der skete heldigvis aldrig noget med mig, men med andre fra min klasse gjorde der.

Det bedste råd jeg kan give er, at sige det til din lærer og, eller dine forældre. Det er deres opgave at du føler dig tryg og beskyttet.
Et andet råd er også at sørg for at blive væk fra den dumme fodboldbane. De må som du selv siger ikke skyde andre steder, så der skal de lade dig helt være.

Det er heller ikke i orden, at de overhovedet tackler og ruller andre. Sneboldskamp handler om at have det sjovt med den sne vi så sjældent får, og det er ikke mange som har det sjovt med at blive tacklet og rullet.

Knus

  • Sara

ikke gå hen til fodboldbanen.

  • To piger der heller ikke deltager i sneboldkamp, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat