Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Dumme voksne

Lærerne i min klasse kan ikke forstå,

hvis der er nogen der har det dårligt.

Jeg føler at de voksne hjælper de andre børn i klassen

mere end de hjælper mig.

Hvad skal jeg gøre?

Dreng, 10 år
Svar fra andre

Børn

fortæl dem hvordan du har det, og at du føler dig en smule overset. eller sig det til dine forældre 🙂 det er den bedste måde at gøre dem opmærksomme på problemet på.

  • Anonym, Pige, 16 år

når man er 10 skal man have det godt men ta en snak med dem

  • si, Pige, 19 år

Hej.
Jeg forstår 100% hvad du mener. Da jeg var yngre havde jeg det på præcis samme måde. Min ene lærer havde en yndlings elev og nogle andre elever og jeg begyndte at lægge mærke til det. Der var et tidspunkt jeg havde hånden oppe i lang tid men lige da yndlings eleven tog den op skyndte hun sig derhen. Nu har jeg fået en ny klasse og føler lidt det samme med lærene men for det meste er det bare en tanke som man selv har. Jeg er sikker på at din lærer prøver at gøre alt for at hjælpe dig. Nogle gange kan man dog føle sig overset men det er helt normalt. Prøv at snakke med din lærer om det.

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat