Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skift skole? Hjælp

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Syndes du skal sige det til dine forælder som så kan hjælpe dig over på en ny skole hvis du har en vinkende eller en ven kan du tage dem med. Dine forælder kan hjælpe dig hele vejen igennem og ville støtte dig 99%

  • ….., Pige, 14 år

Hej, jeg har stået i lidt samme situtation og valgte ikke at skifte skole det er der virkelig ikke kommet noget godt ud af og fortryder virkeligt mit valg om ikke at ha skiftet skole, har endelig nu taget valgret om at starte på efterskole i 9 klasse og det har virkelig givet mig noget tryghed at tænke på. For selvom jeg også selv er en meget genert type og har svært ved at møde nye mennesket så har jeg valgt at gøre det alligevel. Tænk på hvad det værste der kan ske er, det er nok at du får det som du har det nu men så kan du tænke at du i det mindste prøvede, eller hvis du så rent faktisk får det godt så kan du tænke på hvor sej du er. Jeg tror på at det nok skal hvis man selv tror på det.
Held og lykke<3

  • Anonym, Pige, 15 år

Prøv evt. en privatskole. Klimaet er ofte bedre her og man taler pænere til hinanden og opfører sig bedre. Jeg skiftede selv fordi der altid var larm og jeg lærte ingenting. Nu kan jeg sidde i fred i timerne og lytte efter hvad læreren siger.

  • Lilly, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat