Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad kunne være svaret?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa 🙂
Som jeg oplever det lader det til at hun, som du siger, bare laver sjov og er ironisk. Jeg syntes personligt også selv det er sjovt at lave sådan nogle jokes, som “Ej du er så farlig” etc. etc.

Man kunne spille med i det,”Jeps, den farligste du kan møde! Professionel banker” etc. Det kan godt være sjovt hvis man er gode venner og komfortabel i sine jokes med hinanden.

Du kan også vende den anden vej, gispe, og være helt overrasket “Hvordan kunne du dog sige det! Ej det kunne jeg aaaaldrig finde på” men man skal være påpasselig med hvordan man siger det, med meget klar ironi.

Selvfølgelig hvis du ikke kan lide det, skal du bare sige det til hende. Men udover det er det skide fedt at du gerne vil hygge med hende, og joke rundt. Det man godt bruge en masse af! Hvis du stadig ikke helt ved hvad du skal gøre, skal du bare vide at det oftest går over, sådan noget. Men det er godt at være forberedt til næste gang.

Held og lykke! -Ms. Anonym

  • Ms. Anonym, Pige, 15 år

Hejsa du lyder meget som en fyr, der bange for hvad andre tænker om dig. Og det skal du lade være med 😁

Det er bevist mange gange, at du som en nervøs person, tænker meget mere over, hvad du siger eller gør, altså du er bange for om du har gjort/sagt noget mærkeligt. Men det skal du slet ikke være. Fordi i virkeligheden tænker man selv som person, meget, meget mere over de ting man selv siger/gør, end hvad andre mennesker i realiteten gør.
Dette skyldes simpelthen, at mennesker er så egocentreret og selv higer opmærksomheden.

Så bare roligt, bare prøv at sig noget, og hvis du måske siger noget, der ikke gav så meget mening eller lignende, så vær ligeglad. Folk har allerede glemt det før du ved af det 👍😁

  • Anonym, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat