Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

2g

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej Pige, 17 År Jeg var også bange for at gå en klasse om men bare prøv at tænk på noget andet det var det mig og mine venner gjorde

  • Dreng 13 År, Dreng, 13 år

Hej
Det helt forståeligt at du er bekymret. Jeg går personligt også selv i 1.g. Og jeg var også oppe i dho her forleden og gæt hvad jeg fik.
Jeg fik også 02 på trods af mit 8 i snit. Da jeg vidste at den ikke gjaldt for så meget valgt jeg ikke at bruge ekstremt meget krudt på den. Og jeg fik også et 4 tal i fysik årsprøven i går. Du kan ikke blive taget et år om på grund af et 2 tal. Det kun hvis dit snit er under 2.0. Men sket er sket du har fået 02 og det gælder bare om at komme videre. Det den ene eksamen du har trukket der kommer til at gælde. Først priotere eksamen frem for alt og du vil blive tilfreds længere sigt. Btw 4 4 i mat betyder ikke noget som helst det her år. Det gælder bare om at øve. Øvelse gøre mester

  • P, Dreng, 17 år

Hej

Først og fremmest vil jeg minde dig om at karakter ikke tæller alt, og et 4 tal er en rigtig flot karakter at få.

Jeg er selv lige gået ud af 2g og skal starte i 3g efter sommerferien. Jeg har heller ikke selv fået de højeste karakter som jeg ønskede, og har haft en periode, hvor jeg heller ikke rigtig troede jeg duede til noget. Fordi at mine karakter ikke var de højeste betød det, at jeg troede de betød alt, men jeg klare mig alligevel igennem. Fordi jeg har fundet ud af hvor mine styrker lægger. Du har sikkert også nogle styrker nogle andre steder 🥰

Prøv at tænke på at karakterene ikke betyder alt, og selvom de ikke er de højeste er der er altid en anden vej man kan gå. Du er aldrig låst fast, fordi du får en lav karakter, fordi findes der andre veje man kan gå for at nå sit mål.
Karakter er “bare” et tal som siger noget, hvordan du klare dig nu og her i et givene fag, men ikke som dig som person. 🙂 så stol på dig selv, og sig at du er god nok.

  • Anonym, Pige, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat