Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

3 bedste venner

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa 🙂
Jeg kan virkelig godt forstå dig. Har/haft det sådan mange gange. Husk der er jo en grund til at i alle tre er veninder jeg er sikker på de også gider dig 🧡 Du er 100% ligeså smuk som dem fra din klasse alle er smukke på vær deres måde jeg mener, man kan godt tænke om en dame i Føtex f.e.k.s ” Aj hun er da godt nok ikke køn men hvis du kigger nærmere på hende er hendes øjne måske meget pæne eller hendes hår. Alle har noget smukt i sig ( ved godt det lyder lidt overdrevet måske, men det rigtig ) Husk på du er perfekt som du er❤️ Håber det hjalp dig lidt 🙂

  • En pige som ville hjælpe alle hun kan💕, Pige, 13 år

Hej hvis du føler dig udenfor når du er sammen med dine bedste veninder så burde du snakke med dem om det, måske ved de slet ikke at du har det sådan? Du skal ikke sammenligne dig med dine veninder! Du er god nok som du er. Jeg har selv gennem flere år haft dårlig selvtillid med hvordan jeg så ud og om folk kunne lide mig. Men skid hul i hvad andre tænker om dig, du er smuk som du er. Så snak med dine veninder om det, kan ikke se hvad der ellers kan gøres❤️

  • 💜, Pige, 16 år

Hej pige på 12.

Det er normalt at føle sig udenfor og have lav selvtillid men det er gør det selvfølgelig ikke rart.

Jeg synes at det ville være en god ide at tænke på at det faktisk er dig de har valgt at være venner med, de har ikke tænkt “hun er mega akavet og nederen” de er venner med dig af andre grunde.

Din veninde som du beskriver er perfekt er ikke perfekt fordi hun har en perfekt personlighed og krop. Nej, hun er “perfekt” fordi hun har god selvtillid og accepterer sig selv, giver det mening? Der er ikke noget mere dejligt end folk der hviler i sig selv.

Jeg synes helt klart at du skal begynde at være med til alle de sjove ting de laver, og langsomt nærme dig de populære. Lad være med at være som om de er mere værd end dig for det er de ikke. Opfør dig som det er, at i er på samme niveau.

Det er så dejligt med folk der godt kan lide sig selv!

  • Mdmd, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat