Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

14 årig pige her, LORT til matematik…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej pige på 14
jeg har også altid haft svært ved matematik og på gym bliver det ikke nemmere, men det er vigtigt at huske på at matematik også “bare” er et fag i skolen og der helt sikkert er så meget andet du er god til.

da jeg startede på gym, så min matematik lære hurtigt at jeg var lidt bagud og hun tilbød mig noget ekstra matematik som jeg kunne lave når jeg har tid. Pointen er at det kan være en god ide at have en snak med ens lære, hvis man føler sig presset eller ikke kan finde ud af det.

og dine forældre er jo allerede i gang med at finde en tutor til dig, så det hele skal nok gå i sidste ende 🙂

  • Kris, Pige, 20 år

Heyyy
Du kunne prøve og kigge på Gotutor
Har hørt de har mange gode lærer der

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej, kender det godt. Hele mit lig har jeg været stresset over fremtiden og hvor god jeg ender med at blive i skolen fordi jeg altid følte jeg var dårligere end alle andre til alting i skolen. Tricket er at leve i nuet. Arbejd på dine egne fremskridt. Og fremskridt starter med DIG. Du skal huske at der altid er hjælp at komme til, og jeg ved godt det lyder træls at skulle have en tutor men hvis du sætter dit mindsæt til det samme som mig så tænker du bare på “skole er et sted for mig at øve” det har ihverfald hjulpet mig så meget når jeg har været nervøs i skolen. Håber det hjælper!

  • A, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat