Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

penis

hej er en dreng på 16 år

og har længe gået og undret mig omkring penis størrelser,

min egen virker nemlig langt større en nogle jeg kenders,

det kan jeg blive lidt nærvøs for

at jeg nok ik kommer til at have sex da den er for stor?

Dreng, 16 år
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 16. Jeg synes faktisk at det sku ligemeget om den er stor eller ej, har også haft den følelse men det godt og have en stor pik. Og jo du kan stadige have sex.

  • Anonym

Hej dreng 16år det skal du slet ikke være bange for jeg er en pige på 15år og du skal ikke være bange jeg vil ikke have sex begrund af størrelsen jeg har det begrund af personen så ikke vær bange har ikke selv serlig mange erfaringer men stadig

  • Pige 15år, Pige, 15 år

Tror når at piger eller drenge har sex sammen er det ikke pga størlsen. Sex er kærelighed og vise at man elsker hinanden

  • A, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat