Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Klar til sex?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Prøv igen men gok lidt før for at være sikker på den blir stiv og hvis ik så brug finger

  • 2 piger der hjælper, Pige, 15 år

Hej 🙂
Jeg forstår dig godt, for lidt over en måned siden havde jeg selv min første gang. Jeg var så nervøs at jeg faktisk græd til at starte med. Men jeg snakkede med min kæreste om det og vi blev enig om at prøve og hvis det ikke gik så var drt også okay.
Første gang er ikke fantastisk, det er selvfølgelig en speciel milepæl hvis man kan sige det, men det handler ikke om at få den største orgasme første gang og lave alle de vilde positioner mm. Det handler om at finde ud af det sammen!

Mvh 17 pige

  • Anonym, Pige, 17 år

Hej
Jeg er en pige på 15år, som har en kæreste.
Vi har “bare” kys og røret lidt ved hinanden , det kan sagtens til af startet med . Jeg tro man skal tage det stille og roligt. Jeg håber du kunne bruge mit svar
Kh pigen med kæresten

  • Silke, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat