Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Har jeg løjet for min kæreste?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

som du selv siger er du jo tekniskset stadigvæk jomfru så der for har du jo ikke løjet du siger også selv at han er meget ærlig og når han er det er det jo nok fordi han håber at du vil være det samme.
det er jo ikke forkert at have været sammen med andre (fra før forholdet) så det burde han ikke have noget problem med jeg tror faktisk kun det vil gøre ham glad hvis han ved at du stoler nok på ham til at fortælle ham det

  • Anonym, 14 år

Jeg mener heller ikke du har løjet for det er jo rigtigt nok at teknisk set er du vel jomfru. Omvendt tror jeg nu ikke det ville gøre noget at du fortæller du har været sammen med en pige. Han vil sikkert bare synes det er cute, det gør drenge næsten altid. Det kan også sagtens være en fordel for dig at du har prøvet at være nøgen med nogen før den store dag kommer og du skal være sammen med ham så det er jo bare i jeres begge tos interesse.

  • Hende der støtter op, Pige, 15 år

Synes ikk du har løjet. Det er helt almindelig at piger er sammen med piger og det behøver drengene ikke nødvendigvis at vide. Så du skal kun fortælle det hvis du selv føler for det.

  • pigen K, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat