Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Åh gud

Hej,

jeg har brug for jeres hjælp.

Jeg er lige fyldt 11

og kan ikke tænke på andet

end at prøve at had sex.

Jeg har hørt altt muligt om det

og gad godt at prøve.

Har ikke fortalt nogen det.

Jeg har drømme om det og alt muligt,

men jeg vågner altid op flov

og undskylder over for mig selv.

Er jeg mærkelig.

Hjælp plz.

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Velkommen i klubben❤️💪
Du skal overhovedet ikke være flov, mig og mine venner taler nærmest ikke om andet🤭.
Du skal ikke undskyld, du ikke mærkelig, I så fald så er hele min klasse mærkelig 🙂
Du må ha` en vældig god dag.

  • :), Dreng, 13 år

Hej sødeste ❤️
Du skal slet ikke være flov.
Det er helt normalt, og det fordi du begyndt at blive nysgerrig på det seksuelle.

Det har vi alle gennemgået, også mig.
Jeg blev også nysgerrig i din alder, og man kan godt være nysgerrig uden at gøre det, for jeg anbefaler at du venter til du mindst 15 år. Ja det lang tid, men jeg fortryder i dag, at jeg havde sex som 13 årig. Havde jeg ventet til jeg var 16, ville min første gang have været med ham som jeg i dag er gift med, og har to døtre med.

Det måske svært at forstå lige nu. Men stol på mig når jeg siger, at jeg synes du skal vente med at have sex, indtil du møder den rette, og du sikker på det skal være jer.

Du kan i mellemtiden lærer din krop at kende. Udforsk den, find ud af hvad der er dejligt for dig. Det helt normalt, og mega pinligt, hvis ens forældre opdager det. Men husk de har også været børn.

Husk at pas på dig selv. Aldrig lad dig presse eller tvinges ud i noget du ikke har lyst til, og tag tingene i det tempo, som føles rigtigt for dig.

Vær ikke flov over noget der er naturligt søde ❤️😊

  • A, Pige, 21 år

Ved godt jeg kommer til at lyde rigtig mor-agtig nu. Men du er altså nødt til at vente nogen år endnu. Som 11-årig er din skede simpelthen ikke klar til at tage imod endnu og der er jo en grund til at den seksuelle lavalder er 15. Det er fordi man mener ikke at børn er klar til sex før. Men du kan drømme alt det du vil og onanere udenpå og se porno osv. På den måde kan man sagtrens få styret sin nysgerrighed til man er gammel nok.

  • C., Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat