Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sex

Jeg er en pige på 13

jeg ville høre om

man skal have hår på tissekonen første gang

eller om drengene vil syntes det er klamt.

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Jeg vil sige det en fuldstændig privat og individuel sag. Noget du helt selv skal bestemme. Jeg tror ikke det betyder så meget for drenge, det er mere en selv. Jeg har selv valgt at barbere mig for jeg synes det er pænest når man kan se min sprække helt tydeligt. Men jeg har også en veninde der synes en hårtrekant er det pæneste. Som sagt så er det helt individuelt så stil dig foran spejlet og afgør med dig selv hvad du bedst kan lide.

  • Merethe, Pige, 14 år

Hey smukke. Det er helt op til dig selv om du vil have hår dernede eller ej. Ja nogen drenge kan helts lide uden men det gør ik noget at have hår dernede og bare fordi en dreng fortrækker ik at have noget hår dernede betyder det ik at du skal barberer dig det er helt op til dig selv

  • Jeg er her for dig, Pige, 16 år

Det er helt op til dig smukke 🥰 det er dit liv så du bestemmer jo over det!

  • H, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat