Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sex??

Hejjj

Jeg er lige fyldt 13

og er begyndt at onanere…

Er det unormalt??

Jeg har virkelig ogs lyst til og ha sex

men ved ik om det for tidligt.

Hjælp mig

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Det er normalt at ornenere men det er også lidt normal at have Lust til sex fordi du er kommer i puberteten og du hat bare fået lidt humoner i din krop❤️

  • Pigen, Pige, 12 år

Nej, det er helt normalt. De fleste begynder i puberteten, dvs når man er 11-12-13 år så det er helt naturligt. Det er også almindeligt at have lyst til sex i den alder. Men tit er det en god ide alligevel at vente lidt. Det kan være godt lige at onanere et par år, måske se noget porno, indtil man er helt klar. 13 år er nok til den tidlige side. Hvis det er meget vigtigt for dig kan du altid overveje evt. at begynde med en veninde. Det er der mange piger der gør, fordi det føles trygt og ikke nær så “farligt.” Jeg gjorde det selv og det var en god måde at komme igang på. Men ellers er det fint med onani den første tid.

  • Vibe, Pige, 16 år

Hej pige på 13 år
Det er helt normalt at ornenere det skal du ikke være flov over, det er nok også normal at have lyst til sex det er bare fordi du er kommet i puberteten så for du nemlig sådan nogle tanker og humoner. Håber det hjælp

  • Pigen der hjælper, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat