Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ville gerne snakke med veninder

Hej jeg er en pige på 12 år

og onaner

ved ikke om min veninder gør,

tror at de gør det.

Ville gerne snakke med dem om det

men tør ikke sig noget

hvad skal jeg gøre?

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Det er da ret sandsynligt de gør. Tag den af dem du mener der er størst sandsynlighed for at hun gør det og snak med hende. Måske har i haft noget i uge 6 om onani, så kan du kante dig ind på det på den måde og måske finde ud af om hun gør det. Eller i kan se en film sammen hvor en pige måske onanerer og så find ud af om det er noget hun kender til. Jeg synes det er en supergod ide at du vil snakke med dine veninder om det, jeg gør det selv og det er meget støttende.

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej med dig!

Langt de fleste piger begynder at onanerer i en ung alder – Det er helt normalt. Med det sagt, tror jeg, at de fleste af dine veninder har prøvet det eller gør det som rutine. Min erfaring er, at jeg sagtens kan snakke med mine veninder om det og egentligt også med mine venner. Hvis du er nysgerrig på de forskellige måder at onanerer på, kan du jo altid spørge en god veninde, hvordan hun gør. Dog er det altid en god ting, at man er opmærksom på, at det langt fra er alle i din alder, der er klar til at snakke om onani, da mange i den her alder desværre ser det som en pinlig og tabubelagt ting <3 Men du kan altid prøve at åbne op for samtalen, når situationen føles naturlig <3

Jeg håber, at mit råd kan hjælpe! <3

  • Anonym, Pige, 20 år

Hej.
Jeg ved hvor svært det kan være at åbne sådan et emne op men jeg tror du skulle prøve at snakke med din bedste veninde og en rigtig veninde vil kunne forstå at alle ikke er ens og derfor ville hun skulle forstå at du onanere selvom hun måske ikke gør men husk på at stort set alle gør det>33
Håber du kan bruge mit svar og at det ikke er indviklet>33

  • Anonym pige, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat