Brev

Vild med veninde?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har også haft et stort crush på en pige. …:)
Det varede faktisk i et helt år.
Jeg tænker heller ikke at der er tilfældigt at hun har haft den drøm med dig.
Det viser måske at hun også er på vej til at føle noget for dig
Men jeg tænker at du bør vente lidt mere og holde lidt øje med tegn på at hun kan lide dig eller at du kan lide hende. Fx mere nær kontakt. ( eller andet, så som drømmen)
Og ses uden for tegning
Hvis du gerne vil det kan du tage bussen eller cykle. <3
Du skal bare også lige vide at det også er helt ok at være til begge køn eller det samme køn som dig selv. Jeg er fx bi. <3
Held og lykke Kh

  • Anonym pige på 12, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat