Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vil mere

Hej,

jeg er en pige på 15, og jeg har også en kæreste på 15.
Vi har været sammen i ca. 1 måned.
Vi kysser og det er dejligt og det, men vil gerne have samleje med ham.

Hvad skal jeg gøre?

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Sig eventuelt til ham, at du har gjort dig tanken om i skulle prøve sex. Og helst ikk pak spørgsmålet for meget ind. Du skal bare være ligefrem det kommer man længst med.

  • Håkon, Dreng, 19 år

Du kan evt. Prøve at starte med nogle mindre seksuelle ting. Såsom “dry humping” den er godt nok lige “grov” nok at starte med. Du kunne prøve at placere hans hænder på dit bryst, altså bare uden på dit tøj. Og så se hvad der sker ved det? Hvis han er på, så kan i altid tage skridtet videre

  • Anonym, Dreng, 16 år

Prøv at starte blidt ud med at røre lidt ved ham og måske lade ham røre ved dig og i kan prøve nogle af de forskellige “uverginale samleje metoder” fx dry humping eller et bj måske og prøv at lig op til det eller måske prøv at tage dit tøj af sammen med ham

  • Fynboen, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat