Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vil ik miste en veninde

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 16 år.

Kan godt forstå hvad du føler men det er ikke i orden at have sex med din venindes exkæreste.. selvfølgelig er det hårdt at få rundt og føles skyldig. Jeg synes at du skal sige det til din veninde og forklar din del af historien. Hvis du ikke er interesseret i hendes ex kunne du også sige det. Håber det bliver bedre😊❤️

  • Prøver at hjælpe, Pige, 16 år

Fortælle hende at det ikke var med vilje og at du er ked af at have gjort det.
Held og lykke, håber i forbliver veninder. 😁

  • Tykke, Pige, 13 år

kære pige det er virkelig en træls situation du stå i
at havde sex med ens venindes ex er bare noget man ikke har og det virker også til at du godt ved det og også fortryder det lidt derfor vil jeg ikke bruge tiden på at give dig dårlig samvittighed for det var noget du kom til du kan prøve at sige til den veninde du har sagt det til om det ikke nok kan blive mellem jer to for du er ikke klar til din veninde ved det endnu og du nok skal fortælle det når du er klar du kan også sige til din veninde at du virkelig holder af jeres venskab og ikke vil miste det og så fortælle hende det som det er og håbe hun kan tilgive dig man kommer nogen gange til at gøre nogen ting som man fortryder og nogen er bare værre end andre

  • mig, Pige, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat