Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vil have sex med min ex-bedste ven

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

min ven gik igennem det her han gjorde præsic det samme med hans gamle bedste ven men nu har kæreste men de gav hinanden blowjobs og sådan noget han siger alt muligt om hvordan han savner og føle sexualt aktiv og ikk tvunget til og gøre noget med sin kæreste jeg ved dsv ikke hvad du skal gøre valgte og skrive for at sige du ikk er den eneste der får igennem ting som det her men min ven ænte op med at spørge hans gamle bedste ven om han ikk ogs savnet det de gjorde og hans gamle bedste ven sagde Jo og de gjorde bare en gang mere (ved sgu ikk om de har mere snakker ikk med dem mere)

  • A, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat