Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vil garne have sex med min x kæreste

Hej jeg er en dreng på 15 år

som rigtig gerne vil prøve at have sex

med min x kæreste siger at hun ikke er klar

det skal lige siges at hun har fået sin menstruation

og hun er bange få at blive gravid

med hun siger at hun muske vil have sex med mig

jeg skal lige hører må jeg godt have sex med hinde

når hun er 12 og jeg er 15

og vi negge har lyst

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Synes ikke at hun skal miste sin mødom til en på 15 år hun selv er 12. Jeg ville ihvertfald ikke være tryg ved at min lillesøster på 12 havdr samleje med en på 15. Det er faktisk også ulovligt at have sex med en på under 15 når man selv er over 15. Ved godt at loven ikke er til for at stoppe to på 14 og 15 fra at have sex med hinanden. Men for at beskytte børn imod overgreb.

Men held og lykke med det. Men synes du skal finde en der ihvertfald er et år eller to ældre

  • E, Dreng, 16 år

Hej. Dreng på 15. Jeg tænker at det er helt iorden at du gerne vil have sex men det kan godt være at i skal vente pga. Hun har ikke lyst lige nu, og at det er en god ide at vente når hun er 12 og du er 15 år.

VH. Anonym Dreng 15.

  • Anonym, Dreng, 15 år

Nej det må du ikke. Den seksuelle levealder er 15 og du kan blive straffet ved det hvis hun ser det dom overgreb eller l. og fortæller det,,. Ven til du finder en k

  • Sara, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat