Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

ved ik hvor langt jeg vil gå!

hejj

jeg er en pige på 14 år

øhh, jeg har noget med en dreng,

jeg kan virkelig godt lide ham og han kan rigtig godt lide mig.

vi er ik kærester da han er meget nervøs.

vi skriver tit frækt til hinanden og jeg bliver virkelig tændt!

han siger han gerne vil mere end at snave og putte,

jeg føler selv jeg er klar,

men ved ik hvor lang jeg vil gå!

drengene driller hele tiden mig og ham

med at jeg da lige skal give ham et handjob.

hvor langt vil i går,

hvis i var mig?

er mega i tvivl!

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hvis du selv gerne vil mere så er handjob/finger den “mildeste” form for sex. I kan give det mens I putter og det kan faktisk gøres nede i bukserne hvis I ikke har for stramme bukser på. Så behøver “tingene” ikke komme frem i lyset. Kan godt være du skal guide ham lidt med fingeren hvis han ikke har prøvet det før – det er svært for drenge første gang. Fordelen ved handjob/finger er at man kommer – hvis det altså lykkes. Man får det dejligt og føler man har haft sex. Den første lange tid man er sammen kan man sagtens nøjes med handjob/finger nede i bukserne. Når han skal komme er det dog måske en fordel lige at få den ud imens for ellers skal han gå med våde underbukser bagefter og det er vist ikke nice! Held og lykke med det!

  • Bird Girl, Pige, 16 år

Jeg synes du skal gøre det hvis du vil. Altså hvis man er liderlig så man liderlig.

  • Anne, Pige, 15 år

Skulle det nu ende med at I gerne vil lave noget med fingrene og din ven som du skriver er meget nervøs så tror jeg det vil være en god ide hvis du viser ham til rette forneden når du skal ha finger. Jeg ved af erfaring at drenge ved meget lidt om pigers underliv. Så jeg har gerne lavet en “guidet tour” hvis det var første gang drengen skulle gi finger. Man kan enten fortælle dem det eller føre deres finger hvis man er for genert til at sige noget. De skal ofte ha hjælp til at finde ud af kønslæberne, hvor klitten sidder og hvor skellet går fra skede til numse. Men det kan nok også være svært hvis man er dreng. Handjob skal du ikke være nervøs for – det er bare at gnide på den, så går det helt automatisk. Go’ fornøjelse!

  • M, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat