Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bolleven med en fra min klasse

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Har selv en bolle ven bare fra min parlel klasse så næsten det samme som dig og jeg synes det er helt vildt dejligt at jeg kender personen

  • Anonym, Pige, 17 år

Jaja det er en super god ide. Bare husk ikke og blive forelsket ikk!

  • C., Dreng, 21 år

Hej.
Man kan sagtens være bollevenner unden at det bliver akavet og mærkeligt, jeg har også en bolleven og det er pisse dejligt. I kan måske prøve at have sex hjemme hos en er jer det kan jeg virkelig anbefale det, så det er lidt rare måske, men så nok når i ved at jeres forældre kommer sent hjem så i har mere tid. Men vis i kun er til sex sammen så er det helt fint.

Håber det kunne hjælpe🩷

  • Mig, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat