Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

utro

er man utro hvis man sender nøgenbilleder til en

som ikke er ens kæreste bag deres ryg?

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Det er forskelligt man man ser som utro jeg ville personligt ikke sende et nøgenbillede til en som ikke var min kæreste jeg ville være bange for at miste ham hvis jeg gjorde og så har jeg selv et princip om at jeg ville kunne vise min kæreste alt på min mobil til hver en tid jeg er aldrig blevet spurgt men min kæreste skal uden problemer få lov til at kigge min telefon igennem sammen med mig hvis han for en mistanke om der er noget galt så jeg til vær en tid kan bevise at jeg kun er sammen med ham jeg ville dog aldrig vise ham et nøgenbillede af frygt for det kunne blive delt men jeg tror det med at skrive med andre fyre eller piger og hvad man må sende til dem er en snak man må tage indbyrdes om man mener det er en don’t jeg kan ikke sige hvad din kæreste vil synes om det men hvis du overvejer eller har sendt et nøgenbillede så tag snakken med ham

  • H, Pige, 20 år

Nej.

  • MR.GAMER15, GAMER, 20 år

Ja, det er utroskab. Men udover det: LAD VÆRE MED AT SENDE NØGENBILLEDER. De kan blive delt, og det er ikke rart.

  • Anonym, Pige

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat