Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Onanere jeg for meget?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Nah det fint. Det vigtigt at lære sin krop at kende. Det er helt normalt at gøre det lidt mere end andre gør.

  • Anonym, Pige, 16 år

Om du gør det for meget, handler mere om, om det forstyrrer, eller du føler det fylder for meget og kommer i vejen for ting, du ellers ville lave. Hvis du føler, at det gør det, så onanerer du for meget. Hvis ikke, så er alt helt fint.

  • Anonym

Hvis det er rart at gøre, så synes jeg ikke at man skal holde op med noget der gør en glad og føles rart. Alle er forskellige, nogle onanere meget og andre ikke. Der er nogle der onanere mindre, men jeg er sikker på der også er andre der onanere mere end dig. Der er også voksne der dyrker sex, mange gange om dagen, fordi det er rart og de kan li det. Jeg er sikker på det nok skal gå❤️

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat