Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Usikker på mand eller dame

Hej brevkasse, jeg er 13 år

og er usikker på om jeg en dreng elelr pige

da min tissemand ikke er vokset ud endnu.

Hvad gør jeg?

Usikker, 13 år
Svar fra andre

Børn

En penis er ikke noget, der vokser ud (om end den bliver større). Den er man født med, så det lyder lidt mystisk, at du ikke kan se den. Og eller må du da kunne se, om du så i stedet har en skede, begynder at udvikle bryster osv. Ellers tror jeg, at det vil være en rigtig god ide at gå til lægen.

  • Max, Dreng, 16 år

Hej! Hvis du ikke ved om du en dreng eller pige er der noget der hedder nonbioner Nonbioner betyder at man ikke ser sig som en Dreng eller pige og man bare om et menneske Og i stedet for at sige hende og ham siger man dem de og det man ville have så kan man selv bestemme hvad man ville blive kaldt

  • Kamilla, Pige, 16 år

Hej
Altså hvis du har tre huller mellem benene så er den en afab (assigned female at birth) men du kan jo selv bestemme, men snak med dine forældre om det 🙂

  • Your gay bestie, Gender-fluid, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat