Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

usikker

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej du.

Wow sex?? Ved godt at mange gør det når de er 13-14, men synes stadigvæk det er lidt tidligt. Hvis du derimod føler dig klar er det vel bare fint.

Altså angående ham din ‘ven’ så kan jeg godt forstå at du ikke ved om han laver sjov eller ej. Det sker tit at folk fyrer en løgn af fordi de synes det er sjovt. Det kommer du nok til at opleve, hvis ikke denne gang, så en anden gang. Hvis jeg var dig (og følte mig klar) ville jeg spille en smule barks. Sådan “Aja det sgu en aftale” eller “Yup”. Prøv at lade være med at spille for sød eller uskyldig, for hvis kan laver sjov rammer det dig bare hårdere. Hvis han så laver sjov, så bare sig noget med “yeah… tænkte det nok du, vi ses” og så bare gå. Du kan også sige du gerne vil vente lidt og hvis det så kommer på banen kan du tage en beslutning til den tid.

Håber det hjalp en smule.

  • Anonym, Pige, 16 år

hej pige på 13
jeg synes det er lidt for tideligt at have sex MEN hvis du føler at du er klar til det er det op til dig. spørg ham om, hvad du er til ham og hvis det kun er sex han vil have. du kan prøve at snakke med en person du stoler på som har haft sex, det er ikke pinligt at spørger ens forældre om det, jeg synes du skal snakke med din mor om det, og hvad hun synes om det hele. ( du skal også bare lige huske at der skal være kondomer til stede hvis du kommer til at have sex med ham).

  • pige, Pige, 14 år

Hej søde. Som jeg kan fornemme har du mange følelser for ham. Du virker lidt usikker på om du har lyst, så derfor synes jeg du skal vente. Det selvfølgelig helt op til dig selv, det bare vigtigt at du ikke gør det kun fordi han vil. Det ikke forkert at sige nej og han dømmer dig ikke af den grund. Nu ved jeg selvfølgelig ikke helt hvordan jeres “forhold” er men synes det virker som om han prøver presse lidt på, fordi han selv rigtigt gerne vil. Jeg ville nok snakke med ham om det og fortælle ham hvordan man har det med det. Hvis du ikke har lyst lige nu skal han bare respektere det, hvis han ikke gør det fortjener du bedre. Håber det hjalp em smule. Held og lykke med det!
fra mig<3

  • Hjælper, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat