Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Upassende på efterskole

Hej er en pige på 15

Lige siden jeg gik i børnehave har jeg onaneret.

Det hele startede i børnehaven hvor mig og min børnehave kæreste gik ind i en busk og faktisk kysede på hinandens kønsdele.

Jeg ved det var mærkelig men vi kunne ikke lade vær.
Jeg har længe ville stoppe men ved ik hvordan.

Jeg skal snart på efterskole og syntes at det er for upassende at gøre det i samme rum med mine værelses kammerater.

Hvad kan jeg gøre for at stoppe. Og kan jeg overhovedet stoppe.

Håber i kan komme med nogle gode råd.

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Du kan prøve at installere end app for SU kan sætte det til hvor mange dage du gerne vil stoppe (Ved ik hvordan man forklarer det) Eller kan du prøve og fortælle din roommate at du onanere og gerne vil stoppe osv. 🙂

  • Anonym, Pige, 14 år

Jeg kan godt se den er svær… Altså hvis det er, må du gøre det når du er HELT sikker på, at du er alene et sted på efterskolen måske på toilettet. Ellers kan du jo sagtens gøre det i de weekender, du er hjemme. Jeg synes ikke du skulle stoppe med at onanere, men det må heller ikke være det eneste, du kan tænke på at komme hjem til. Hvis det altså giver mening. Håber måske at kan hjælpe 😀

  • Mig der prøver at hjælpe, Pige, 8 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat