Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Liderlig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

1. Du kunne måske “komme til” og gå ind i ham.
2. Du kunne spørge om hjælp til noget
3. Du kunne få din drenge ven til og spørge ind til hvad hans type er eller få ham til og spørge dit crush og dig om i skal arbejde sammen i en opgave hvor i så kunne snakke lidt mere sammen

Det var lige dey jeg havde håber det hjalp bare en lille smugle
Kh Mig

  • Anonym, Pige, 14 år

Forestil dig, at du gerne ville være hans ven… Sådan skal du gøre.

  • Anonym

Genialt svar fra “anonym”, det er vejen frem. Man bliver totalt psyched, hvis man tænker for meget på det romantiske aspekt. I grunden er en kæreste jo bare en rigtigt god ven med lidt ekstra på toppen, så et venskab er ikke et dumt sted at starte

  • Anonym, Dreng, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat