Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Unfair sex

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg ved ikke om jeg kan være bekendt at sige det overfor en “medsøster” men det du beskriver der er simpelt hen bare ikke fair og det må hun lære at forstå. Med mindre hun er 14 eller noget og vildt usikker så går sex altså begge veje. Du giver virkelig meget af dig selv synes jeg ved at slikke hende og gi hende orgasme. Det er en stor ting! Det er jo faktisk en gave. Men så skal det også gå den anden vej – og jo da i alt fald når du siger hun faktisk bliver såret hvis du ikke rør hende. For self blir du jo ophidset af at se hende og røre hende og slike hende. Jeg synes du skal “lægge hende på is”, dvs. la være at røre hende før hun rør dig. Og først røre hendes private dele når hun rør din private del. Nu må hun altså ind i kampen. Hvis det er fordi hun er usikker kan du jo bare føre hendes hånd under et handjob så hun kan se hvor let det er.

  • Lea V, Pige, 16 år

hej dreng… Jeg kan godt forstå hvorfor du syntes at det er unfair at du giver hende man seksuelle ting og hun ikke giver tilbage men man skal ikke forvente at få noget tilbage for hvis du gerne vil give hende noget er det ligesom en tjeneste du skal ikke forvente at få noget tilbage men det er god stil hvis hun også giver noget tilbage, du skal bare spøge om hun ik godt vil give dig noget og bare lave 69 stilling så for i begge to noget frækt.❤️❤️❤️❤️

  • Anonym, Dreng, 19 år

Jeg er sådan set enig med hende pigen ovenover i, at sex går begge veje og det er aldrig sjovt i et forhold, hvis man ikke vil det samme seksuelt. Om det så hjælper at lægge hende på is kan jeg godt være lidt i tvivl om. Jeg taler lidt af erfaring, men det kan være, det virker for dig. Det var det ene.
Det andet er, om du måske har snakket med hende om, hvorfor hun ikke har lyst? Jeg kan nemlig fortælle, at der gik rigtig lang tid før min nuværende kæreste havde lyst til at give mig blowjobs, det respekterede jeg selvfølgelig. Men når jeg spurgte hende hvorfor, svarede hun altid en smule undvigende. Efter lang tid, hvor vi havde lavet alt muligt andet seksuelt, fortalte hun mig så, at det var fordi, hun havde givet sin tidligere kæreste et blowjob og der havde han overskredet hendes grænser ret meget. Så vi måtte tage det meget stille og roligt, da hun gik med til det, for jeg havde og har ingen intentioner om at overskride hendes grænser.
Jeg ved jo selvfølgelig ikke, hvorfor din kæreste ikke har lyst, men tænker alligevel at det ville være en god idé at snakke med hende, om der måske kunne være en grund til det, så I kan hjælpe hinanden med at løse det.
Håber I finder ud af noget, der virker for jer begge.

  • Anonym, Dreng, 22 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat