Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er det for tidligt?

Jeg er en dreng der godt vil have sex.

Men jeg er usikker på om det er For tidligt

jeg har prøvet og give finger til en men det er kun det!.

Jeg vil godt prøve og have samleje hvad skal jeg gøre..

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Jeg synes ikke du skal have for travlt. Finger er jo også sex og det er en rigtig god måde at komme i gang på. Hvis du er god til finger er der større chancer for at du får succes med andre former for sex. For det er en rigtig god måde at lære os piger at kende på. Hvordan vi er skruet sammen forneden og du kan lære vores åbninger og vores klit at kende og hvordan du gør os tilfreds. Piger har heller ikke så travlt og vi vil gerne have finger de første mange gange. Det er også trygt for os for så kan vi jo ikke blive gravide. Jeg synes også 14 er vel tidligt til samleje. Så tålmodighed!

  • Tusindfryd, Pige, 15 år

spørg om hun er interesseret i at gå længere, når i er i et frækt humør

  • Emma, Pige, 16 år

Altså det er lidt tidligt prøv at spørg din kæreste hvad hun tænker fordi man må jo gerne men man kan komme til at fortryde senere at man gjorde det så tidligt

  • ❤️, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat