Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Trans og sex

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 16 år.

Det bedste jeg tror du kan gøre er at forklare hvordan du føler og har det med at du er transkønnet. Måske kan du sige at du gerne vil miste din mødom til ham, men du er bange for at han ser dig som en pige. Forklar det på en måde så han forstår dig.
Så er jeg sikker på at det nok skal gå.

  • Anonym, Dreng, 14 år

davs dreng på 16 år.
som det første vil jeg lige sige, at det er fkn nice, at du har fundet en fyr, som du ka li, som, du ogs tror, kan li dig. det er fucker nice at høre.
angående din identitet og krop, så vil jeg foreslå at snakke med ham om det. det er vigtigt, at snakke med hinanden, og jeg tror, at hvis du siger tingene, som de er, at han så er forstående.
husk så på, at hvis han ikke er, så er det ikke fordi, der er noget galt med dig, men fordi det bare ikke lige, er noget for ham.
held og lykke

  • dreng, Dreng, 15 år

Jeg er ikke trans men vis du godt kan lig en dreng så sig/skrev det til ham vis han ser dig som en pige så sig at du er en dreng og ikke kvinde

  • #girl, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat