Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

virgin som 18-årig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej<33 Jeg har det ret meget på samme måde som dig. Jeg er selv aseksuel (og måske aromantisk), og måske er du også det?
Men jeg syntes at du skal tage din tid, måske kommer det og måske ikke. Det er i hvetfald ikke noget at skamme sig over.
jeg kan virkelig godt føle dig i at man går glip af noget, og det er du ikke alene med. Du skal ikke føle dig presset, selvom det er nemmere sagt end gjordt.

Husk at man godt kan være lykkelig uden et sexliv<33

Kh den aroace person<33

  • Rain, 15 år

Du virker ikke som om du er klar til sex. Så jeg synes egentlig ikke du skal bruge så meget tid på at tænke over det. En eller anden dag skal du nok finde en sød dreng du vil have sex med, men sådan en har du ikke nu og det er helt okay.

Jeg er selv 17 og har ikke engang kysset endu så du ikke den eneste på nogen måde.

Alt os drenge går op i er heller ikke sex vi går meget mere op i personlighed og hvordan piger er som mennesker. Så du skal nok finde en dreng selvom du ikke er klar på sex med det samme.

  • Anonym, Dreng, 17 år

Jeg kender flere som er dobbelt din alder og er virgin

  • Tipz Tapez, Dreng, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat