Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

sex?

Hej,

jeg er en dreng på 15 år

og har sådan lidt lyst til sex

men så alligevel bare have en kæreste.

Jeg ved godt jeg ikke ligefrem er den pæneste

og der nok ikke rigtigt er nogle piger

som der er interesseret i mig.

Hva ska jeg gør?

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Kærligheden kommer til dem som ikke forventer det, oftest så kommer kærlighed helt pludselig, men hvis man er creepy eller desperat så skubber det bare pigerne væk, og også drengene. Der er ingen der ønsker en desperat kæreste.

Det er sommer, og derfor er muligheden for kærligheden lidt større, fordi vi mennesker ofte er mere liderlige i varmen, så tag på stranden, i byen eller et eller andet, men for guds skyld ikke sid derhjemme.

  • Anonym, Dreng, 20 år

kærligheden skal nok komme en dag

  • Anonym, Pige, 15 år

hej dreng

du skal ik ha travt d kommer når det kommer og du skal ik spilde tiden på at lede for det kommer når det er mening det skal komme

  • anonym, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat