Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Tiltrukket til mindre dreng

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er ikke klamt altså du er kun 2 år ældre end ham. Jeg ville ihvertfald ikke have noget imod hvis min tvillingesøster som også er 16 havde noget med en på 14. Min ekskæreste var også 12 og jeg var 14 da vi var sammen.

Jeg er selv jomfru så tror en anden må svare på det med hvordan man lægger op til sex. For jeg er ikke så erfaren. Men held oglykke med ham😀

  • Anonym, Dreng, 16 år

Altså det ikke forkert men det eneste der er forkert er at han ikke er buksemyndig endnu så du må desværre vente til han bliver 15 før det er lovligt at i er sammen sammen❤️

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej søde,
Først vent med sex til han er fyldt 15, du kan straffes for at have sex med ham, når han ikke er myndig.

Dernæst, go for it girl ♥️😍
Du tydeligvis tiltrukket af ham, og det absolut bedre at have sex med en, hvor du kan sige det skal være ham, frem for at gøre det med en fremmed.

Når du hjælper han med lektier, så sørg for i ikke bliver forstyrret. Hold hans blik når i ser på hinanden, rør blidt ved ham, han hænder, skuldre, ryk tættere på ham, så du sender et signal om, at du gerne vil være tæt.

Hvis han gør ligne ting, så det tegn på han kan lide dig. Du kan prøve at spørger om i ikke skal lave lektier over på han seng. Nu det ved at blive sommer. Så nogle tøj, der viser lidt mere frem af din krop, uden det bliver udfordrende kan også være en ide.

Brug din krop, øjne, hår og hænder til at flirt med ham. Når I når til tidspunkt, hvor han er fuldt 15, og du tænker nu det nu. Så prøv de her ting. Start med kærtegn og kys, og bevæg jer stille over til det med at have sex. Det all nok komme af sig selv. Huld kommunikation, fortæl hinanden hvad der er godt hvad i ikke kan lide.

Håber dette kan hjælpe dig 😊

  • A, Pige, 22 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat